×

Ваш кошик порожній

Використання іригатора під час прийняття душу

Використання іригатора під час прийняття душу
13 квітня 2023 р. 23:05

Догляд за собою, гігієна свого тіла – це те, на що ми намагаємось не заощаджувати ні грошей, ні часу. Але сучасний темп життя не завжди дозволяє нам викроїти час на своє здоров'я та турботу про нього, тому доводиться поєднувати кілька справ зрізу – і корисних, і приємних. Одним із таких поєднань є одночасне прийняття душу та використання іригатора порожнини рота. Що досягається шляхом використання спеціального перехідника для душу (він є універсальним та підійде до кожної стандартної трубки душу).

Також використання іригатора в душі ідеально підійде тим, хто тільки починає ним користуватися і ще не має достатніх навичок у цій галузі. Адже, незважаючи на всю простоту використання цього приладу, все ж таки деякий час знадобиться для того, щоб навчитися обробляти зуби так, щоб обличчя, одяг і приміщення навколо не були у воді (як зазвичай буває з новачками). Тому використання іригатора під душем дозволить вам швидко та зручно навчитися процесу іригації.

Що дає використання іригатора у душі?

Насамперед, це економія часу. Поки ви приймаєте душ, кілька хвилин можна приділити на те, щоб забезпечити своїм зубам та ротовій порожнині належний догляд. Використання іригатора під час прийому душу дозволяє в середньому економити до 10 хвилин, що з ранку не так вже й мало. До того ж, приймаючи душ, ви автоматично згадуватимете про необхідність цієї процедури (тобто про необхідність використовувати іригатор), оскільки часто багато хто забуває про неї.