×

Ваш кошик порожній

Якісне чищення ротової порожнини з іригатором Pecham

Якісне чищення ротової порожнини з іригатором Pecham
13 квітня 2023 р. 21:41

Іригатори для чищення зубів.

Кожен хоче стати володарем гарної посмішки. А що таке гарна посмішка? Адже це не тільки білий колір і рівна форма зубів, це ще й їх здоровий стан. Стан, при якому ясна не запалені, зуби не схильні до карієсу або інших хвороб, що їх руйнують. Стан, при якому зуби будуть у безпеці до самої старості. І досягти цього стану здоров'я можна тільки, якщо за зубами регулярно і ретельно доглядати.

Це означає, що щодня зуби необхідно очищати від залишків їжі, нальоту від напоїв та куріння, а також нальоту, утвореного бактеріями. Якщо все це не очищати, зуби під дією бактерій руйнуватимуться, гнитимуть, а через певний час вони можуть бути втрачені. Навіть у молодому віці. До того ж, поганий стан зубів впливає і на стан всього організму – на найважливіші його органи, зокрема травлення, серце і навіть мозок. Тому важливо робити все можливе, щоб зберегти зуби в ідеальному стані. В ідеалі, правильна турбота про зуби має тривати все життя – з дитинства до старості. Наше покоління на жаль не може похвалитися здоровими зубами, оскільки раніше про правильну гігієну мало відомо, та й культ здоров'я не був актуальним. Тільки в сьогоднішньому світі вважається нормальним та важливим стежити за своїм здоров'ям, фізичною формою, здоров'ям кожного органу, включаючи зуби. Тому сьогодні так багато говорять про гігієну і про засоби, які необхідно для цього використати. Але навіть якщо ви не знали про правильну гігієну зубів раніше, то ніколи не пізно все про неї дізнатися та почати її застосовувати у житті. А також вчити своїх дітей змалку правильно піклуватися про свої зуби.

Іригатори для чищення зубів.

Говорячи про правильну гігієну, ми вже згадали, що вона зобов'язує очищати зуби від нальоту та того, що його утворює. А робити це необхідно такими засобами, як зубна щітка та іригатор. Щітка застосовується вранці та ввечері, іригатор тільки ввечері (можна навіть не щовечора, а двічі-тричі на тиждень). Щітка очищає від великих залишків їжі, іригатор від дрібних, важкодоступних, а також нальоту. Також іригатор виконує для ясен дуже важливий масаж водою, щоб покращити кровотік. Іригатор повинен використовуватися після застосування щітки (не замість, не до, а саме після), щоб дочистити все, з чим не змогла впоратися навіть найякісніша і найдорожча щітка. Паста в даному випадку значення не має, оскільки її завдання полягає не в очищенні, а в харчуванні зубної емалі та ясен необхідними мікроелементами. Щітка видаляє наліт і залишки їжі тільки з поверхні зубів, тоді як «на плечі» іригатора покладається відповідальність видалити всі їхні пародонтальні кишені, всі проміжки між зубами, всі місця з'єднання зуба і ясна.

Іригатор також дуже важливий для використання за наявності різного роду стоматологічних конструкцій: брекети, мости, коронки, імплантати та інше, оскільки в даному випадку щітка цілком марна - їй не під силу очистити все те, що накопичується під цими конструкціями. А якщо залишки їжі не будуть видалені з таких місць, значить, зуби під цими конструкціями дуже швидко псуватимуться, аж до їх повної втрати. При цьому варто пам'ятати, що щіткою користуватися все одно необхідно, оскільки іригатор не може очищати так, як це робить щітка, а щітка не може очищати так, як це робить іригатор. тому скористатися ними потрібно в комплекті. Переваги щітки в даному випадку – сприяння зубній пастій. Іригатора – у масажі ясен. Іригатор може замінювати щітку лише в одному випадку – якщо з якихось причин щіткою тимчасово користуватися неможливо (наприклад, після операції на щелепі).

Який іригатор вибрати.

Тепер щодо того, як вибрати іригатор. Адже, коли доходить справа до тієї різноманітності, яка представлена ​​на ринку, очі розбігаються, а руки не знають, що вибрати – усі мають безліч переваг. Це справді так – усі іригатори очищають зуби. Просто одні очищають значно ефективніше, ніж інші. До того ж у кожного є недоліки, про які виробники під час продажу не згадують. Ну і оскільки іригатора - це побутовий прилад, то, як будь-який прилад домашнього користування, у нього є безліч функцій, яких у одного приладу більше, у іншого менше. А ці функції для користувача дуже важливі і перед вибором певного іригатора їх варто знати.

Портативні та стаціонарні іригатори

Отже, що пропонує нам сьогодні «світ іригаторів»? Почнемо з кращого іригатора на ринку – це іригатор виробника Pecham. Кращий цей іригатор за багатьма критеріями: ціна, якість, зручність використання, практичність, функціональність та багато іншого. Використовувати його можна в будь-якій точці світу - якщо ви часто подорожуєте і не хочете переривати турботу про свої зуби, ви можете з легкістю брати з собою прилад і використовувати його в будь-якому готельному номері (або над умивальником або в душі). До речі, перевозити його дуже легко, оскільки він легкий та компактний, не займе у валізі багато місця. Іригатор Pecham - це надійна конструкція, яка виключає будь-які поломки. Іригатор Pecham - це безпечний напір, який регулюється налаштуваннями на самому приладі. Іригатор Pecham – це найширший серед усіх моделей набір насадок на всі випадки життя.

Портативні іригатори мають лише один істотний плюс – використовувати його можна будь-де (навіть у поїзді, кафе, на роботі), оскільки прилад працює на основі батарейок/акумуляторів. 

Тому робимо висновок і вибираємо те, що не тільки приноситиме користь вашим зубам, але і буде безпечним, зручним, практичним, доступним і якісним. А саме іригатор Pecham!