×

Ваш кошик порожній

Подаруй іригатор, подаруй здоров'я

Подаруй іригатор, подаруй здоров'я
25 червня 2020 р. 01:43

Сьогодні, в часи все-доступності та можливості реалізувати все бажане, головна та єдина цінність, яка по-справжньому важлива – це здоров'я. Часи змінюються і змінюється наше ставлення до здоров'я. Якщо ще двадцять років тому ми недбало ставилися до себе, до свого самопочуття, вважаючи, що все обійдеться, сьогодні людство розуміє, що здоров'я – це не те, що можна не можна купити за гроші. Тому ми почали займатися спортом, кинули палити (або намагаємося це зробити), намагаємося харчуватися корисними та натуральними продуктами, проводимо якнайбільше часу на свіжому повітрі.

Сьогодні ми витрачаємо гроші на те, щоб зробити себе здоровішими та красивішими, наприклад, відпочинок проводимо тільки в тих місцях, де ми почуватимемося добре не лише під час відпочинку, а й після нього, наприклад, СПА курорти, оздоровчі санаторії. Сьогодні «здорово» жити – це головна тенденція сучасного світу. І це вірно.

Практичні та зручні речі у подарунок – це тренд


Тому й подарунки у сучасному світі значно змінилися. Дарувати книги чи інші «звичайні» речі вже не модно. Так, книга, як і раніше, вважається чудовим подарунком, але не рік у рік? До того ж більшість стандартних речей, які б підійшли як подарунок, вже давно є у кожного.

Але дарувати те, що принесе людині користь і чим вона цим щодня користуватиметься – це зараз те, що потрібно. Все, що може зробити людину здоровішою, красивішою і, відповідно, щасливішою. До того ж, такими подарунками ми показуємо свою небайдужість до цієї людини – те, що ми дбаємо про неї.

Отже, що ж може стати чудовим подарунком, який буде корисним, практичним і гарантовано підійде кожній людині (будь то батько, друг, колега чи кохана людина)? Це, безперечно, іригатор порожнини рота!

Варто розпочати з того, що у фінансовому плані цей подарунок є доступним. Наприклад, іригатори Pecham є на нашому ринку одними з найдоступніших варіантів. Іригатор підійде кожному, незалежно від стану ротової порожнини (чи є брекети або інші ортодонтичні конструкції) – для кожного він буде корисний. Більше того, якщо у людини, якій ви хочете зробити такий подарунок, є в ротовій порожнині вищезгадані конструкції, тоді іригатор гарантовано те, що потрібно! Також варто відзначити, що такий подарунок точно буде найоригінальнішим!

Що ви даруєте - тобто чим корисний іригатор порожнини рота тому, хто ним користується.


Як відомо, здорові зуби – це не лише естетично красиво, а й атрибут здоров'я всього організму. А досягти здорових зубів можна лише при гарантованій регулярній гігієні порожнини рота, яка має на увазі максимально ефективний догляд за ротовою порожниною від зубного нальоту та масажу ясен. Ми звикли, що наша зубна гігієна полягає лише у використанні зубної щітки та пасти. Але дослідження показали, що сьогодні (з нинішньою екологією та якістю їжі) цих засобів недостатньо, щоб забезпечити зубам належний догляд. Ми обов'язково повинні включити у свій ритуал чищення зубів іригатор, який виконує функції зубної нитки та йоржика за допомогою іригації напором води. Вода, тонким струменем, промиває всі важкодоступні місця наших зубів від залишків їжі, від нальоту і бактерій, не даючи їм можливість розвиватися і тим самим ставати причиною багатьох захворювань - від найпоширенішого карієсу до запалення ясен.

Варто відзначити, що іригатор простий у користуванні, компактний.

Іригатором користуватися дуже легко та зручно. Навіть дитина (іригатор можна використовувати після 7 років) впорається з таким завданням. Або людина з обмеженими фізичними можливостями – іригатори для них є невід'ємними атрибутами, оскільки за певних ситуацій (наприклад, перелом щелепи) не дає можливості використовувати зубну щітку.

Важливо розуміти, що іригатор – це не альтернатива зубній щітці, а важливий додаток для гігієни ротової порожнини у важкодоступних місцях. Іригатор не здатний замінити зубну нитку та йоржик (якщо тільки не вибрати спеціальну насадку з асортименту Pecham).

Іригатор достатньо використовувати кілька разів на тиждень – точну кількість визначається цілями, яких користувач хоче досягти – для профілактики достатньо використовувати 2-3 рази, для лікування – більше (точна кількість може призначити стоматолог).

І найголовніше - використання іригатора повністю нешкідливе (якщо все робити правильно, згідно з інструкцією). Тому подаючи його в подарунок, ви можете бути впевнені в тому, що даруйте повністю корисну та безпечну річ.

Резюмуючи...
Отже, як очевидно, подарунок має бути практичним. А що може забезпечити найвищий рівень гігієни, ніж іригатор ротової порожнини?