×

Ваш кошик порожній

Різновид перехідників для іригатора SoWash: що вибрати?

Різновид перехідників для іригатора SoWash: що вибрати?
05 червня 2020 р. 23:05

Іригатор вже давно довів свою необхідність, а іригатор, що підключається до крана, довів свою перевагу над іншими видами цього приладу. І справа навіть не в не більш низькій вартості порівняно з іншими, а в тому, що іригатор, що підключається до крана, більш практичний:

1) не залежить від джерела живлення;

2) зручний у використанні, має невелику вагу та об'єм;

3)  компактний, що дозволяє брати його з собою в подорожі та відрядження;

4)  безшумний, працює на підставі закону фізики про з'єднання судин, за рахунок чого формується струмінь води;

5) безпечний у своїй роботі, оскільки виключається можливість ударити Вас струмом під час роботи

Як відомо, на ринку України представлені також портативні та стаціонарні іригатори. Портативний розрахований на те, що ви можете його брати із собою будь-куди: на роботу, у відрядження, на відпочинок. Єдиним суттєвим мінусом цього різновиду приладу є його ненадійність через тип живлення – постійна залежність від батарейок, які також не роблять роботу приладу безпечною. Стаціонарний розрахований на використання приладу в будь-якому місці, де це буде потрібно і є доступ до розетки. Як і у випадку з портативним іригатором, ця модель залежить від джерела живлення і також не є безпечною для використання. В обох випадках можливі удари струмом внаслідок попадання на прилад води, а оскільки іригатор працює з водою, такі випадки дуже навіть можливі. Та й мінусом цих приладів є їх не компактні розміри через наявність у них резервуару для води.

Тому багато хто зупиняє свій вибір на іригаторах, які підключаються до крана. Ті, хто користується даною моделлю іригатора, знають, що для підключення крану потрібний перехідник, який накручується на водопровідний кран. Залежно від різьблення в комплект до іригатора входить 2 перехідники із зовнішнім та внутрішнім різьбленням. Перехідник включає фільтр, який очищає воду перед її використанням в іригаторі. Існують різні типи перехідників - вам потрібно вибрати оптимальний для себе варіант.

Стандартний перехідник

Отже, першим різновидом перехідників для іригатора SoWash є металевий аераційний фільтр SoWash, який призначений для з'єднання системи SoWash з водопровідним краном, щоб фільтрувати і вентилювати воду. Цей фільтр SoWash з перехідником спеціально пристосований для стандартного виду водопровідного крана із зовнішнім різьбленням, а також в комплект входить перехідник для кранів із внутрішнім різьбленням.

Універсальний перехідник

Наступним різновидом є універсальний перехідник Sowash, який призначений для швидкого та зручного підключення іригатора SoWash до крана. Він передбачає наявність фільтра, але встановлюється на кран поверх нього. Цей перехідник зручний тим, що дозволяє встановлювати іригатор на будь-які інші крани при необхідності (у подорожі, наприклад), навіть за умови, що ці крани будуть нестандартних розмірів. Підключається до будь-якого крана з наявністю водяного фільтра, зовнішній діаметр якого становить від 16 мм до 25 мм, а довжина водяного фільтра дорівнює не менше 5 мм.

Мультифункціональний перехідник для душу

Є ще й мультифункціональний перехідник SoWash для душу, який призначений для того, щоб приєднувати іригатор до трубки душу. Це дозволить використовувати іригатор SoWash у той час як ви приймаєте душ. Мультифункціональний перехідник під'єднує іригатор SoWash до кранів, що відрізняються нестандартним різьбленням – тобто до тих, до яких неможливо під'єднати спеціальний фільтр SoWash.

Також цей перехідник є оптимальним для тих випадків, коли необхідно зберегти зовнішній вигляд водопровідного крана та біде (тобто, щоб його не було видно). Використовувати цей перехідник також можна під час подорожі, підключаючи його в готелях. Зручність використання забезпечується тим, що для того, щоб підключити цей перехідник, немає необхідності викручувати фільтр із крана (що іноді неможливо зробити) – ви просто знімаєте рукоятку для душу та швидко та легко встановлюєте мультифункціональний перехідник. Проблем із встановленням у вас гарантовано не виникне, оскільки різьблення для насадки душу в усьому світі однакове.

Термін експлуатації перехідників

Що ж до терміну використання перехідника, те, як і кожен побутовий прилад, він має свій термін придатності, який багато в чому залежить від частоти використання та якості води. Перехідники, які передбачають наявність фільтра та сіточки, забиваються в середньому раз на рік. Отже, щорічно їх потрібно змінювати.

Експлуатація перехідника

Ви самостійно можете вибирати той перехідник, який для вас є оптимальним. Є можливість придбати кілька перехідників, якщо це потрібно: для дому, подорожей або інших випадків. Той, який ви купує для будинку, ви встановлюєте один раз - постійно його прикручувати не потрібно. Інші, наприклад, ті, які призначені для подорожей, ви можете прикручувати і відкручувати стільки разів, скільки це потрібно. Підключивши перехідник один раз, просто підключаєте до нього іригатор, коли це потрібно – перехідник залишається на місці.

Післямова

Перехідник дозволить вам сильно полегшити використання іригатора, а використання іригатор дозволить значно покращити стан ваших зубів, а відмінний стан ваших зубів значно змінить стан вашого здоров'я та впевненість у суспільстві на краще. Ось такий важливий ланцюжок подій, запустити який ви можете прямо зараз.