×

Ваш кошик порожній

Партнери Ефективний догляд за ротовою порожниною з іригатором Pecham

Партнери Ефективний догляд за ротовою порожниною з іригатором Pecham
25 червня 2020 р. 17:01

Ефективна гігієна ротової порожнини від простої гігієни відрізняється дуже сильно. Звичайна – це використання тільки зубної щітки та пасти вранці та ввечері. Ефективна – це коли, крім щітки та пасти, використовується іригатор. А все тому, що коли зуби очищаються тільки щіткою, маленькі шматочки їжі, які криються в затишних куточках зубних рядів, не очищаються. Також щітка не масажує ясна, які цього потребують – масаж необхідний для нормального кровообігу в тканинах ясна. А якщо не здійснюється масаж, якщо частинки їжі не видаляються, гігієнічні процедури не є ефективними і ротова порожнина уражається різними стоматологічними хворобами, а ясна уражається запаленнями.

Щоб ні запалення, ні хвороби не були страшні зубам і яснам, їм необхідний іригатор – побутовий засіб, який видаляє навіть найменші частинки їжі, до того, як вони перетворяться на зубний наліт, що руйнує зубну емаль. Також він масажує ясна за допомогою гідравлічних ударів по ясенній тканині. Ось чому так важливо використовувати іригатор, а саме іригатор Pecham, у якого, порівняно з іншими виробниками, маса переваг.

Отже, іригаторів на нашому ринку не так вже й багато. Є моделі від різних виробників стаціонарного типу, які ефективні, зручні і мають широкий асортимент змінних насадок, вони працюють від електрики, що змушує користуватися іригатором тільки в безпосередній близькості до розетки.

Також на ринку представлений портативний іригатор, який має лише одну істотну перевагу щодо інших моделей – робота його не залежить від розташування розетки або водопровідного крана, оскільки даний іригатор працює від батарейок.

Іригатор Pecham - переваги: витривалість, безпека, практичність, довговічність і широкий набір насадок, що додаються, режимів і налаштувань. Все, що необхідно за доглядом з метою профілактики, за наявності запалень, стоматологічних захворювань та стоматологічних конструкцій (брекети, імпланти, коронки та інше).

Іригатор, виробляє монострум – це безперервний тонкий струмінь з води, який максимально ефективно очищає важкодоступні в порожнині рота місця від харчових залишків і бактеріального нальоту, що вже утворився. Такий тип струменя ефективний за наявності незнімних та знімних стоматологічних конструкцій для звичайної профілактики. Також він виробляє і мікропухирцевий струмінь, який передбачає змішаний водний потік з бульбашками повітря для створення мікробульбашок, які мікро гідравлічними ударами по зубах, зубних проміжках і яснах очищають їх від нальоту та залишків їжі та виконують ефективний масаж ясен. Такий тип струменя унікальний тим, що вода, насичена киснем, дозволяє здійснювати в ротовій порожнині бактерицидну очистку від патогенних мікробів. Також бульбашками повітря найкраще очищати порожнину рота за наявності пародонтальних кишень.

Також іригатор Pecham володіє найширшим на вітчизняному ринку набором насадок, які призначені для ефективного очищення всіх зубних міжзубних проміжків, всіх в порожнині рота важкодоступних місць, будь-яких незнімних і знімних конструкцій ортопедичного і ортодонтичного характеру; для випадків захворювань на пародонт.

Іригатор Pecham зручний для транспортування – він компактний, має невеликі розміри. До того ж ціна Pecham є найдоступнішою на вітчизняному ринку.

Підсумовуючи всього вищесказаного, хочеться відзначити, що тільки з використанням іригатора Pecham, регулярно і правильно, можна досягти значного поліпшення стану зубів. Якщо ваші зуби здорові, за допомогою іригатора ви збережете їх у такому стані. Якщо є проблеми з яснами, завдяки гідравлічному масажу їхній стан покращиться. Якщо ваші зуби часто вражає карієс, вам не вистачає ефективного очищення, а досягти його ви зможете тільки з іригатором Pecham. Тому якщо ви хочете зберегти свої зуби здоровими протягом усього життя та економити на відвідуванні стоматологічного кабінету та дорогому лікуванні зубів, тоді іригатора Pecham – ваш вибір.