×

Ваш кошик порожній

Переваги іригатора SoWash, що підключається до крана: чому варто віддати перевагу саме йому

Переваги іригатора SoWash, що підключається до крана: чому варто віддати перевагу саме йому
17 квітня 2020 р. 23:05

 

Іригатор – додатковий засіб гігієни порожнини рота. Це означає, що використання іригатора не звільняє від чищення зубів зубною щіткою та пастою. Основним завданням даного пристрою є механічне очищення від залишків їжі та м'якого зубного нальоту під певним натиском струменя води, а також промивання пародонтальних кишень, оголених частин шийок зубів. Також виробляється гідромасаж ясен, який стимулює кровообіг і тим самим видаляє запалення в м'яких тканинах пародонту. Клінічно доведено, що використання різних концентратів для іригатора не впливає на оздоровлюючий ефект, не є необхідним і може скоротити термін служби іригатора. 

Іригатор SoWash працює без електрики, без батарейок, підключається безпосередньо до носика крана. Ця модель іригатора дуже зручна як для домашнього використання, так і подорожей.

Механізм роботи іригатора SoWash

Критичний потік - це ефект, що виникає в потоці, що стискається. Параметр, який стає критичним чи «обмеженим», – це швидкість чи масова витрата.

 

Тиск частини потоку 1 вище тиску в частині 2.

Виникнення критичного потоку пов'язані з ефектом Вентурі. Коли потік рідини (у широкому значенні терміну «рідина», що включає також і газоподібний стан) при даних тиску і температурі протікає через гідравлічний або аеродинамічний опір, пов'язаний із зменшенням поперечного перерізу потоку (таке, як, наприклад, клапан або місцеве звуження труби), в область з нижчим тиском швидкість рідини, швидкість потоку при цьому зростає. Якщо «верхній» частині потоку (до його звуження) є дозвукові умови, то в місці звуження швидкість потоку зростає (відповідно до закону збереження мас).

Критичний потік

Переваги іригатора SoWash у порівнянні зі стаціонарними іригаторами та портативними (дорожніми)

1)  Компактність

Іригатор SoWash найлегший із представлених на ринку України, він важить лише 100 грам. Також він найменший за розмірами, не займає зайве місце у ванній кімнаті, зберігається разом із зубними щітками. Ця конкурентна перевага дуже важлива по тому, як у ванній кімнаті зазвичай мало місця, а пробивати дірки в стіні або псувати кахель, щоб прикріпити іригатор не завжди є можливість і бажання.

2)  Зручність. Не вимагає наявності розетки або джерела живлення (батарейок акумулятора)

Для того щоб користуватися іригатором SoWash немає необхідності мати у ванній кімнаті розетку або ж прокладати перехідник ближче до умивальника. Наприклад, стаціонарні іригатори працюють від мережі, і ця умова стає для їхньої роботи критичним.

3) Безпека

Іригатор SoWash безпечніший за прилади, які працюють від джерела живлення. Використання пристрою, що працює від мережі та наявність води, це завжди ризик. Іригатор SoWash працює на основі природних фізичних процесів, а це завжди куди надійніше та безпечніше в роботі, ніж еклектичний проділ.

Також іригатор SoWash має автоматичний вбудований контроль тиску водного струменя, дана система запатентована. Якщо Ви занадто сильно вкрутили кран і напір води високий, надлишки води автоматично скидаються в раковину для того, щоб користувач себе не травмував.

4)  Безшумність

Як у портативних (дорожніх) іригаторах, які працюють від акумулятора, так і в стаціонарних, що працюють від мережі є мотор, який створює потік струменя води певного тиску. Відповідно процес чищення супроводжується гудінням\шумом. Як правило, іригатор використовується вранці, коли Ви ще не прокинулися і ввечері, коли Ви втомилися після напруженого трудового дня, хочете тиші та спокою, але Вам ще належить провести гігієну порожнини рота, яка супроводжується шумом. Це дратує і згодом людина просто такий галасливий прилад не використовується.

5)  Надійність

Іригатор SoWash найнадійніший. Оскільки його робота заснована на природних законах фізики, це надійніше в роботі, на відміну від електричних приладів. Фільтр іригатора SoWash розташовується на вході в систему (вкручує фільтр SoWash на місце фільтра на носику крана), а не в самій системі іригатора як, наприклад, в стаціонарних або портативних (дорожніх) іригаторах як результат сама система іригатора SoWash не забивається. Фільтр рекомендується викручувати приблизно раз на три місяці та промивати. Гарантія виробника 12 місяців.

6)  Енергоефективність

Іригатор SoWash енергоефективний, що робить його безпечнішим для навколишнього середовища, а його компактність та портативність робить його більш зручним у використанні під час подорожей.

Насадки до іригатора SoWash

1)  Насадка одноструменева (монострума) призначена для глибокого міжзубного очищення. Це особливо важливо для людей з протеза та ортодонтичними конструкціями.

2)  Насадка триструменева (турбопотік) з потрійними пульсуючими струменями, гарантують чудове міжзубне очищення і водночас гідромасаж ясен. Призначена для тих, у кого чутливі ясна та захворювання пародонту (гінгівіт, пародонтит, пародонтоз).

3)  Насадка зубна щітка з моноструєю дозволяє економити час і під час чищення зубів відразу ж використовувати іригатор для більш ефективного очищення міжзубних проміжків, куди звичайній зубній щітці просто не дістатися. Щетина середнього ступеня жорсткості із закругленими кінчиками для захисту емалі та ясен.

4)  Насадка гідро-інтерднетальна (йоржик) завдяки очищенню одночасно йоржиком та водяним струменем, гарантує ідеальну чистоту всіх міжзубних проміжків. Єршики доступні у п'яти різних розмірах: тонкі, супер тонкі, екстра тонкі, ультра тонкі, конічні.

Механізм монтажу іригатора SoWash на кран

З інструкції інформація

Використовуючи іригатор SoWash всього один раз на день по 3 хвилини, Ви негайно відчуєте, а інші побачать результат!